Accommodaties

Bosjuweel maakt gebruik van kwalitatief hoogstaande, sfeervolle groepsaccommodaties en prachtig gelegen appartementen.

“De Elegast” in Ubbergen

Veel van de vakanties van Bosjuweel vinden plaats in gastenverblijf “De Elegast” in Ubbergen. “De Elegast” is gelegen in woon-werkpand en voormalig meisjesinternaat “De Refter”. Ubbergen ligt even ten oosten van Nijmegen. De heuvelachtige omgeving is bijzonder mooi; we zitten aan de mooiste straat van Nederland. Bovendien zijn er in de buurt allerlei mogelijkheden voor leuke uitstapjes. In “De Elegast” overnachten de gasten in zogenaamde chambrettes; nostalgische privékamertjes uit de negentiende eeuw. “De Elegast” is door opinieblad Elsevier uitgeroepen tot één van de mooiste groepsaccommodaties van Nederland!

Elegast in Ubbergen website
Rijksstraatweg 37
6574 AC  Beek-Ubbergen
Elegast Bosjuweel Mobiel 06-12490189
In bovenstaande accommodatie dien je zelf je beddengoed mee te nemen.

“De Barendonk” te Beers

“De Barendonk” te Beers doet hier niet voor onder. Gelegen op een groot landgoed is deze klasse-accommodatie een echte aanwinst. Brabantse gastvrijheid, natuur en ruimte vind je hier. Op de Barendonk overnacht men in de ‘Vlaamsche Schuur’ in twee-, drie- of vierpersoonskamers uitgerust met airconditioning en eigen badkamer. De bedden zijn allen eenpersoonsbedden.

Barendonk in Beers website
Millseweg 13
5437 NB Beers
Barendonk Bosjuweel Mobiel 06-31058068

“Het Eversbosch” in Berg en Dal

Een nieuwe ruime luxe accommodatie in Berg en Dal met wellness faciliteiten en overnachting in tweepersoonskamers. Groepsaccommodatie “ Eversbosch 3 ” is gelegen in het heuvelachtige bosrijke gebied van Berg en Dal, aan de rand van Nijmegen. Dit prachtige natuurgebied heeft vele mogelijkheden voor een leuke vakantie. Er is in de accommodatie een wellness ruimte met jacuzzi en sauna. Wanneer je meer privacy wenst (verblijf in tweepersoonskamers) en meer luxe wilt, is Everbosch een perfecte keuze voor je!

Eversbosch in Berg en Dal website
Oude Kleefsebaan 134 a-b
6571 BK Berg en Dal
Eversbosch telefoon: 024-6841651
In bovenstaande accommodatie dien je zelf je beddengoed mee te nemen.

“Hoeve Viane” op Texel

Hoeve Viane heeft ruime luxe appartementen nabij dorp en strand. Het verblijf is in de groepsaccommodatie ‘De Muy’ in twee- of driepersoonskamers, beddengoed is aanwezig en inclusief in de prijs. Hoeve Viane is geschikt voor mensen die zelfstandig zijn en weinig hulp nodig hebben.

Hoeve Vianen op Texel website
Slufterweg 223
1795 KN De Cocksdorp – Texel
Hoeve Vianen telefoon: 06-50448604 of 0222-311433