Accommodaties

Bosjuweel maakt gebruik van kwalitatief hoogstaande, sfeervolle groepsaccommodaties en prachtig gelegen appartementen.

“De Elegast” in Ubbergen

Veel van de vakanties van Bosjuweel vinden plaats in gastenverblijf “De Elegast” in Ubbergen. “De Elegast” is gelegen in woon-werkpand en voormalig meisjesinternaat “De Refter”. Ubbergen ligt even ten oosten van Nijmegen. De heuvelachtige omgeving is bijzonder mooi; we zitten aan de mooiste straat van Nederland. Bovendien zijn er in de buurt allerlei mogelijkheden voor leuke uitstapjes. In “De Elegast” overnachten de gasten in zogenaamde chambrettes; nostalgische privékamertjes uit de negentiende eeuw. “De Elegast” is door opinieblad Elsevier uitgeroepen tot één van de mooiste groepsaccommodaties van Nederland!

Elegast in Ubbergen website

Rijksstraatweg 37

6574 AC  Beek-Ubbergen

Elegast Bosjuweel Mobiel 06-12490189

In bovenstaande accommodatie dien je zelf je beddengoed mee te nemen.

“De Barendonk” in Beers

Gelegen op een groot landgoed is deze klasse-accommodatie een hele fijne vakantieplek. Brabantse gastvrijheid, natuur en ruimte vind je hier. Op de Barendonk overnacht je in de ‘Vlaamsche Schuur’ in twee-, drie- of vierpersoonskamers, luxe uitgerust met airconditioning, sauna en jacuzzi.

Landgoed de Barendonk

Millseweg 13,

5437 NB Beers (Noord-Brabant)

“De Lummel” in Langenboom

Op een steenworp afstand van de Barendonk ligt deze leuke nieuwe accommodatie in het vriendelijke plaatsje Langenboom. Met een grote tuin en zwemwater om de hoek een ideale vakantieplek. Eersteklas accommodatie.

Logeerboerderij De Lummel

Dominicanenstraat 20

5453 JN Langenboom

“Villa Grevelingen” in Zeeland

Een heerlijk luxe, nieuwe, goed aangepaste accommodatie in Zeeland. De perfecte uitvalsbasis om Zeeland te verkennen en te genieten van de Zeeuwse kust, duinen en dorpen.

Villa Grevelingen

Den Osse 5A

4318 TP Brouwershaven

“Avontyr Boomhuttenbos” in Reek

Een nieuwe spectaculaire accommodatie: slapen in boomhutten! Speciaal voor de jongerenweek. Avontuurlijk in het bos, je weet niet wat je ziet. Er zijn ook enkele slaapplaatsen op de begane grond voor als je dat liever wilt.

Avontyr Boomhuttenbos

Kamplaan 1a

5375 KP Reek

“De Merwerd” in Heerlijkheid Leur

Prachtige hoeve in de ‘Heerlijkheid’ Leur, bij Nijmegen. Als je hier bent begrijp je waarom Leur een ‘heerlijkheid’ is. Dit is een eeuwenoude toplocatie.

De Merwerd

Van Balverenlaan 6

6615 AH Leur