Aanmelding

vrijwilligerswerk voor mensen met een verstandelijke beperking

Inschrijven

Je kunt je inschrijven via het kopje ‘inschrijven’ rechtsboven in  het menu. Daar kun je het inschrijfformulier downloaden, uitprinten en opsturen. Als je wilt, kan je het inschrijfformulier ook downloaden en op de computer invullen. Mail het formulier door naar info@bosjuweelvakanties.nl. Met het ondertekenen van de inschrijving verklaart de begeleider of wettelijk vertegenwoordiger van de deelnemer akkoord te zijn met de Algemene Reisvoorwaarden van Stichting Bosjuweel.

Je krijgt altijd binnen 14 dagen een reactie van ons.

Bevestiging en Betaling

Nadat je bent ingeschreven krijg je een brief van ons met een reserveringsbevestiging en een nota. Na ontvangst van deze nota, dien je de (aan)betaling over te maken en is de reis definitief geboekt.

Informatie

Ongeveer 4 weken voor vertrek krijg je een laatste brief van ons met meer informatie over de accommodatie, aankomst & vertrek, praktische reisinformatie en een voorbeeld van een paklijst.

Wij zullen vertrouwelijk met je gegevens omgaan. Je gegevens op het inschrijfformulier worden uitsluitend gelezen door de coördinatoren en de desbetreffende begeleiders van je vakantie .

Je kunt natuurlijk ook altijd een email sturen naar info@bosjuweelvakanties.nl.

Bellen kan ook: 024-3731810