Reisinfo

vrijwilligerswerk bij stichting bosjuweel

Aanmelden:

Na het versturen van de inschrijving ontvang je binnen 14 dagen een reserveringsbewijs. Hierin vind je alle informatie over betalen, algemene reisvoorwaarden en de verdere gang van zaken. Lees meer onder het kopje ‘aanmelding’.

Inbegrepen:

Wanneer je een reis bij Bosjuweel boekt, zijn de volgende zaken bij de reissom inbegrepen: Het gebruik van de accommodatie, alle overnachtingen, maaltijden, creatieve materialen, programma, workshops, toegangsgelden / excursies, vervoer van- en naar uitstapjes, toeristenbelasting, begeleiding door vrijwilligers en een eindbegeleider, vervoer van en naar station Cuijck (indien nodig) bij aankomst en vertrek, een dagboek om je vakantie nog eens uitgebreid na te kunnen lezen, en een cd (bij een Muziekvakantie) en DVD (bij Filmvakantie).

Niet inbegrepen

Persoonlijke uitgaven, huur van beddengoed/lakens (deze dien je zelf mee te nemen), reis- en annuleringsregeling en eventuele kosten voor thuiszorg.

Toeslag voor eenpersoonskamer: op Texel en in Berg en Dal kan je een eenpersoonskamer aanvragen a 20 euro p.k.p.n. Het vervoer naar de accommodatie (of naar de haven van den Helder, indien je kiest voor de reis naar Texel) regel je zelf. We hopen dat je samen met je ouders of begeleiders even een kopje koffie met ons drinkt na aankomst op de vakantie locatie, zodat we ook met het thuisfront kunnen kennismaken!

Financiering:

De meeste gasten van Bosjuweel betalen hun vakantie met een PGB. Wanneer je financieel erg moeilijk zit kun je contact opnemen met Stichting de Lichthoeve. Het telefoonnummer is 0577-461351. Bel of mail ons gerust als je wilt overleggen of meer vragen hebt.