Koks

vrijwilligerswerk als kok

Bosjuweel zoekt vakantie koks m/v

Vind jij het leuk om te koken voor een groep? Roerbakken op onze gewilde Beauty & Wellnessvakantie? Piepers met Groenten op de Boerderijvakantie verzorgen? Of ben jij meer iemand die de krenten in de pap doet van de Teken&Schilder vakantie?

Voor onze creatieve vakanties zoekt Bosjuweel enthousiaste koks -profs of hobbyisten- die er van genieten de smaakpapillen van onze verstandelijk gehandicapte gasten en hun begeleiders te komen verwennen.

Wat zoeken we:

  • Per vakantie ontvangen we 13 of 14 gasten. In totaal kook je voor zo’n 18 tot 20 personen. Je hebt ervaring met koken voor groepen
  • Het is belangrijk dat je een open houding hebt naar onze vakantiegasten. Het zit er in dat ook zij je een handje willen helpen!
  • in overleg doe jij of het team de boodschappen
  • De meeste van onze vakanties duren een week en vinden plaats in de zomermaanden juni – september èn in december, allemaal in de buurt van Nijmegen.
  • Je komt 3 of 4 keer koken in een week
  • Als kok ga je ’s avonds weer naar huis, dus het is handig als je dichtbij woont. Zelf eet je natuurlijk graag een hapje mee.

Het hoeft geen haute cuisine te zijn, maar vooral wèl met hart, ziel & plezier gekookt! In het beste geval kun jij als kok een hele vakantieweek voor je rekening nemen, maar het mag ook zo zijn dat 2 keer per week jij en 2 keer een andere Bosjuweelkok komt. Dus ook als je losse dagen beschikbaar bent, ben je van harte uitgenodigd om te reageren. Kook je graag met iemand samen? Dat kan natuurlijk ook.

Wil je meer informatie over koken op een Bosjuweelvakantie of wil je je inschrijven? We maken graag persoonlijk kennis met onze nieuwe koks! Stuur ons een briefje of mail met daarin je naam en postadres & mailadres. Je krijgt dan vervolgens een inschrijfformulier toegestuurd. Natuurlijk mag je ons ook altijd bellen of mailen wanneer je nog vragen hebt.