Vrijwilligers en begeleiders

vrijwilligers in de vakantie met verstandelijk gehandicapten

Vrijwilligers en begeleiders

De vakantie wordt begeleid door een gemotiveerd team van enthousiaste vrijwilligers en eersteklas begeleiders.  Bij elke vakantie gaat een team mee dat is samengesteld uit vier vrijwilligers en een professionele eindbegeleider op maximaal 13 gasten.

De reizen vinden plaats door geheel Nederland, en bieden voor ieder wat wils. Alle vakanties zijn namelijk gebaseerd op bepaalde thema’s. Zo hebben wij een brandweer vakantie, land & luchtmacht vakantie, een wellness & beauty thema én kunnen onze gasten overnachten in een boomhut! Voor de culinair begaafden onder ons bieden wij tevens een kookvakantie aan.

Als begeleider mag je zelf natuurlijk ook meegenieten van onze thema’s. Bekijk onze themavakanties eens, en kijk of er een leuke vakantie voor jouw bijzit!

Persoonlijke aandacht is heel belangrijk bij Bosjuweel. Een persoonlijke benadering staat bij ons hoog in het vaandel. Vandaar onze goed bezette teams.

De begeleiders zijn bekend met verschillende verstandelijke handicaps en beperkingen zoals: downsyndroom, autisme, epilepsie, ADHD, niet aangeboren hersenletsel, doofheid/blindheid etc.

Altijd op zoek naar vrijwilligers!

Dit mooie mensenwerk is een ‘work in progress’ en nooit af. Door ervaring, scholing en feedback trainen wij onze begeleiders en stellen we onze werkwijze voortdurend bij. Inmiddels hebben we een hele gezellige club met vaste begeleiders, welke elk jaar reikhalzend uitkijken naar de vakanties! Ook organiseren we elk jaar een leuk uitje voor al onze begeleiders en koks, waarbij we verhalen uitwisselen, samen eten en leuke activiteiten ondernemen.

Heb je interesse om als begeleider mee te gaan op een vakantie? Kijk hieronder naar onze vacatures:

Bosjuweel vakanties is tevens lid van de Nederlandse Branchevereniging voor Aangepaste Vakanties (NBAV). Hiermee kun je er zeker van zijn dat al onze vakanties aan de hoge kwaliteitseisen voor aangepaste vakanties voldoen, en de begeleiding zo soepel mogelijk verloopt.

Voor meer informatie kun je ons telefonisch bereiken op: 024-3731810 of mailen naar: medewerkers@bosjuweelvakanties.nl