Welkom

begeleid reizen met verstandelijk gehandicapten

Begeleide reizen met creatieve thema’s

Alle begeleide reizen zijn in de prachtige regio rondom Nijmegen en in Zeeland.  In 1994 een hebben zij een eerste vakantie in een tipi georganiseerd voor moeilijk opvoedbare kinderen. Al vrij snel kwamen daar vakanties bij speciaal voor mensen met een verstandelijke beperking.  Ook werden er aan allerlei activiteiten rondom natuurbeleving en creativiteit gedaan.

Bosjuweel Creatieve Vakanties verzorgt al 23 jaar leuke thema vakanties. Een stoer brandweer thema of een heerlijk ontspannende beauty & wellness vakantie, er is voor ieder wat wils!

Stichting Bosjuweel Creatieve Vakanties wordt geleid door twee coördinatoren. Zij zijn op werkdagen telefonisch bereikbaar op 024-3731810 voor vragen, of via info@bosjuweelvakanties.nl

Daarnaast bestaat onze organisatie uit een heel team van enthousiaste begeleiders: vrijwilligers die zich voor de volle 200% inzetten onder leiding van een eindverantwoordelijk begeleider, die beschikt over ervaring en/of opleiding in de zorg. Begeleiders hebben intern een training gevolgd en beschikken over een Verklaring Omtrent Gedrag. Elke vakantieweek zijn er koks aanwezig die lekkere uitgebreide maaltijden voor onze gasten klaarmaken.

Per vakantie komen er enkele artiesten de week opleuken. In ons artiestenbestand zijn veel goede artiesten vertegenwoordigd: Een verhalenverteller, DJ Theo die elke bonte avond tot een succes maakt, muziekmaker Sjak, een yoga workshop: noem het maar op, of de artiest is te vinden via onze artiestenbank.

Wij zijn aangesloten bij de NBAV (Nederlandse Branchevereniging voor Aangepaste Vakanties). Hiermee kunt u er zeker van zijn dat wij voldoen aan de hoogste kwaliteitscriteria die gesteld worden aan organisaties die begeleide reizen voor mensen met een verstandelijke beperking organiseren.

 

 

Kijk gerust eens rond voor de mogelijkheden die wij bieden. Wilt u graag wat meer informatie? Bel ons op: 024-3731810 of stuur een mailtje naar info@bosjuweelvakanties.nl

 

begeleide reizen met verstandelijk gehandicapten